A biztosítóknál kiemelten fontos a profi ügyfélkapcsolat

Ki tudja nyomon követni az ezerféle biztosítási terméket és díjazásuk változásai? Hát a profi biztosításközvetítők.

A Hungarorisk felkészült csapata idejében felismerte, hogy a biztosítási piacon a versenyt az nyeri, aki a legmagasabb szinten szolgálja ki ügyfeleit.

A látogató, ha fellép az oldalra, és nem találja meg a számára első pillantásra kedvezőnek tűnő terméket, visszalép, és a Goolge következő találatán keres tovább. Kivéve, ha egy ingyenes telefonszámon azonnal választ kaphat kérdésére.

Az online szerződéskötések világában a legnagyobb kihívás, hogy a látogatók ne szakítsák meg a megkezdett vásárlási folyamatot, fejezzék be a rendelést. Az IngyenHívó használatával a látogatóból azonnal potenciális vevő válik, aki a telefonon iránymutatás hatására nem feltétlenül a legolcsóbb, hanem a számára legalkalmasabb, legmagasabb biztonságot nyújtó terméket fogja választani.

A 1990-ben alakult Hungarorisk célja, a vállalatok és magánszemélyek biztosítási igényeinek teljes körű kiszolgálása. A mindennapi életben ismert lakás-, utazási és gépjármű-biztosításokon kívül és vállalati vagyon- és felelősségbiztosítással, valamint biztosítási és kárrendezési tanácsadással is foglalkoznak. Speciális termékük a könyvelőbiztosítás illetve a belföldi és nemzetközi szállítmányozók, árufuvarozók CMR és BÁF biztosítása.

“Az interneten történő megjelenés számunkra is kiemelt fontosságú, hiszen egyre több biztosítási termék díj összehasonlítása és szerződéskötése valósítható meg netes felületeken keresztül. Az IngyenHívó igénybevételével az volt az elsődleges célunk,hogy ha egy szerződés iránt érdeklődő ügyfelünk valahol elakad az információ gyűjtési, vagy adatbeviteli folyamatokban, egyszerűen, gyorsan és számára ingyenesen vehesse fel velünk a kapcsolatot, annak érdekében, hogy ne hagyja el az oldalunkat” - foglalja össze a szolgáltatás lényegét Török Mónika, a Hungarorisk Biztosításközvetítő Kft. szakembere.

A cég jelenleg az alábbi weboldalain használja az IngyenHívó szolgáltatását:
http://www.hungarorisk.hu/
http://www.konyvelobiztositas.hu/
http://www.spedrisk.hu/