A siker online arca

Egy kisvállalkozás életének speciális, “bizalmi állásában” van a weboldalának készítője. Nemcsak azért, mert az cég arculatát, értékesítési eredményeit döntően befolyásoló csatornát kezelik, hanem mert mindig ismerniük kell a legújabb technológiai lehetőségeket, költséghatékony megoldásokat. Tapasztalatukat valójában ügyfeleik kamatoztatják. Ilyen profi informatikai partner a SiteFace csapata is. Nem csoda, hogy az IngyenHívó értékesítési sikerének egyik alappillérét adják a webmesterek és webáruház-készítők.

A SiteFace weboldalak, webáruházak készítésével, valamint teljes informatikai rendszerek üzemeltetésével foglalkozik. Ügyfeleik igényeit maximálisan szem előtt tartva dolgoznak, így kiemelkedően fontos az ingyenes elérhetőség biztosítása is.

“Az IngyenHívót azért választottuk, mert a mai világban egy költséghatékony megoldás kerestünk arra, hogy leendő ügyfeleink minél gyorsabban fel tudják venni a kapcsolatot velünk. Ezt a megoldást az IngyenHívó szolgáltatásban találtuk meg. Tapasztalatunk eddig maximálisan pozitív. “ - számol be az eredményekről Kovács Endre ügyvezető.

További részletek a vállalkozásról: www.siteface.hu