Találkozzunk október elején a Marketing Expón!

Hamarosan itt az újabb lehetőség arra, hogy találkozzunk!

Nem itt, az online térben, virtuálisan, hanem személyesen! Az IngyenHívó ugyanis idén is a Marketing Expo kiemelt kiállítói közé tartozik!

Hogy miről is van szó?
Marketing Expo, a Lurdy Házban, 2012. október 04-én, csütörtökön egész nap, reggel 9-től este 7-ig.
A sokrétű és igényes kiállítókon kívül a rendezvényen számos előadásban is részed lehet, amelyekből megtudhatod: hogyan hozd ki magadból a maximumot, milyen (marketing) eszközökre van szükséged ahhoz, hogy bizosan felérhess a vállalkozásod számára elérhető csúcsra.

Fókuszban a vevőszerzés
A kihagyhatatlan kisvállalati marketing show – konferencia, kiállítás és vásár – idén is számos új kiállítót és kivitelezőt vonultat fel. A kapcsolatépítés mellett meghallgathatjuk Wolf Gábor szervező házigazda iránymutatásait arról, miként is válhatunk profi megbízóvá, hogyan menedzselhetjük eredményesen kreatív és marketinges alvállalkozóinkat. Nyirő Réka, a Marketing Commando legmagasabb szintű tréning programjának vezetője pedig a stagnálásból kivezető utat mutatja meg: szintén marketinges megközelítéssel. És még nincs vége: az előadók felfedik és bemutatják az utóbbi egy év legnagyobb marketing újdonságát, amely képes forradalmasítani a kisvállalatok vevőszerzését!

Mi tavaly is ott voltunk, egy percig sem bántuk meg. Most egy kis újdonsággal készülünk, a magas hegyek között egy kis vevőcsalogató üde színfolttal…

Reméljük, sikerült kedvet csinálnunk a rendezvényhez!
Nos, összefutunk három hét múlva?

A Marketing Expóról részleteket itt találsz.