Dinamikus növekedést hozott az IngyenHívó

Sokan kérdezik, hogy kinek jó az IngyenHívó. A következő példánk egy olyan oldalt mutat be, ahol nagyon bevált.
Nemcsak a komplex, webes szolgáltatást vagy egyedi ajándékot kínáló cégeknek hasznos, hanem az egyszerű, mindenki által közismert, de sok márkát, különböző típust forgalmazó kereskedések weboldalának is elengedheten kelléke az IngyenHívó gomb.Legyen szó személygépkocsiról, motorkerékpárról vagy tehergépkocsiról, az Akkudiszkontban megtalálja megtalálja a megfelelő akkumulátort!

A vállalkozás 1995 óta foglalkozik akkumulátorok értékesítésével a Budapest XXII. kerületében. Néhány éve már a kerület lakóin kívül az online érdeklődők számára is elérhetőek termékeik és szolgáltatásaik. Forgalmazott márkáik közé tartoznak a Banner, a Varta, az Exide, a Jász akku és az Electric Power személygépkocsi akkumulátorok, valamint a Banner, a Varta és a Yuasa motorkerékpár akkumulátorok.

Az értékesítésen kívül természetesen gondoskodnak az akkumulátorok karbantartásáról, szervizeléséről, illetve az elhasználódott akkumulátor megfelelő környezettudatos elhelyezéséről és begyűjtéséről is.

„Kisvállalkozásként legfőbb kihívásunk a vevőszerzés. Olyan eszközt kerestünk, amivel minél több embert meg tudunk szólítani, illetve minél könnyebben elérhetővé tehetjük szolgáltatásunkat. Az IngyenHívó várakozáson felüli pozitív változást hozott!
Napi szinten kérnek tőlünk visszahívást és keresnek minket IngyenHívón keresztül.
Ez a szolgáltatás m
egsokszorozta vevőink számát. Kisvállalkozásoknak csak ajánlani tudom”
– számol be tapasztalatairól Alagi Nóra, a cég értékesítéssel foglalkozó szakembere.

További részletek a vállalkozásról: www.akkudiszkont.hu