Szerezz örömöt úgy, mint senki más

Hűséges ügyfelünk a Hónap Ajándéka országos ajándékküldő szolgáltatás, a kézműves ínyencségekre szakosodott ajándékműhely.

Ajándékcsomagjaikat kis manufaktúrákban készült különleges lekvárok, mézek, csokoládék és borok, gyümölcscsokrok, pestok, fajtakávék, teák és natúrkozmetikumok pazar kínálatából állították össze.

Ajándék-előfizetés
Az ajándék-előfizetés egy hazánkban még újdonságnak számító, de külföldön már évek óta népszerű ajándékozási forma.

Lényege, hogy megajándékozottad havonta kap egy újabb, általad kiválasztott meglepetést. Így nem csupán egyszer, hanem több hónapon keresztül havonta egyszer megörvendeztetheted.


Klubok
Különleges klubjaikban – kávé, tea, csokoládé – minden hónapban más és más ajándékcsomagnak örülhetünk.

Például, ha a Hónap Kávéja klubot választod, akkor a világ különféle kávétermő vidékeinek jellegzeteségeiből érkezik havonta egy-egy különlegesség.


Üzleti ajándékozás
Stílusos, presztízs- és kapcsolatépítő eszköz a Hónap Ajándéka, hiszen havonta egy pozitív üzenettel emlékezteted partneredet cégedre.

Ajánlatokat is mellékelhetsz és különlegességükkel biztosítani tudod, hogy céged ajándékára emlékezzenek.

Termékeik válogatott alapanyagokból mesteremberek által készített finomságok, így biztos, hogy a legkifinomultabb ízlésűeknek is feledhetetlen élményt jelentenek.
Miért használja egy profi ajándékküldő az IngyenHívót?
“Az IngyenHívóval sikerült tovább emelnünk az ügyfélkiszolgálás színvonalát. Már egy éve használjuk az oldalunkon, ügyfeleink nagyra értékelik. A kezelése egyszerű, és jó, hogy nem kell állandóan a számítógép előtt fogadni a kérdéseket.
Természetesen most induló angol nyelvű szolgáltatásunkhoz is kitesszük.”

Patkós Brigitta,  ügyvezető, ahonapajandeka.hu