Partnerünket ajánljuk figyelmetekbe: Web-Server Kft.

Egy vállalkozásról a vásárlók, ügyfelek véleménye árulja el a legtöbbet, ez a legfontosabb iránytű a szolgáltatás minőségének, megbízhatóságának megítéléséhez. Ennek tudatában a következő hetekben röviden bemutatjuk néhány fontos ügyfelünket, akiket arra kértünk, értékeljék az IngyenHívó bevezetésének köszönhető eredményeket is.

Elsőként Magyarország egyik legmeghatározóbb tárhely- és domain szolgáltatóját,
Web-Server Kft.-t ajánljuk figyelmetekbe.

A Web-Server Kft célkitűzése az, hogy ügyfeleinek komplex szolgáltatásokat biztosítson. Olyan szolgáltatásokat és megoldásokat, amelyek segítségével egy kezdő webmester is könnyedén felépítheti és menedzselheti weboldalát. Könnyen kezelhető honlapépítő alkalmazásuk rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert.

Miért érdemes részletesen átböngészni megoldásaikat? Mert a profi tárhely csomagok mellett a megrendelők több hasznos kapcsolódó szolgáltatást igényelhetnek, kedvezményre és számos ajándékra jogosultak, többek között igényelhető náluk 15 ezer forintos Adwords kupon és IngyenHívó kedvezmény is.

A Web-Server Kft a kiemelt hangsúlyt fektet a régi és az új, potenciális ügyfelekkel való folyamatos kommunikációra. Azoknak is érdemes nyomon követni gyakorlatias blogposztjaikat, izgalmas árveréseiket és persze a közösség kapcsolódó megjegyzéseit, akiknek éppen nincsen szüksége tárhely szolgáltatásra. Letölthető tanulmányaik, valamint a legújabb oktató-videó-sorozatuk egyaránt hozzájárulnak az ügyfeleik sikeres online megjelenéséhez.

Partnereik rendszeres tájékoztatását a LadyBird nevű hírlevélküldő szoftverük teszi lehetővé. A web-server.hu látogatóinak körében egyre népszerűbb az online chat és az azonnali ingyenes telefonos segítséget nyújtó IngyenHívó, mert a döntés pillanatában, a megrendelés vagy felhasználás során felmerülő kérdések gyors tisztázásában segít.

Kívánom, hogy a profi kommunikációs csatornák segítségével a Web-Server Kft weboldalának látogatóiból legyen még több hűséges ügyfél.