Csinos hölgy üdvözölheti weboldalad látogatóit


Tudjátok, hogy néhány hete weboldalatok látogatóit már nemcsak Rudolf Péter fogadhatja az IngyenHívóval?

Kutatások azt mutatják, hogy egy weboldalon egy dekoratív nővel többet, illetve nagyobb értékben lehet eladni, mint egy jó vágású férfival. Legalábbis a férfi vásárlóknak.

Régóta téma az IngyenHívónál is, hogy bizonyos célcsoportoknál, így például a dekor-kozmetikumokhoz, gyermekjátékokhoz vagy éppen fogyókúrás termékeihez nem illik a közkedvelt színész, Rudolf Péter. Többen kérték már tőlünk azt is, hogy legyen választható nem közismert személy is a videóbeállításoknál.

Örömmel jelenthetem, hogy a két kérést most egyben teljesítjük:
Az IngyenHívó alapszolgáltatásunk részeként  egy mosolygós, dekoratív, fiatal hölgy is választható a videó-beállításoknál. Szandra a videóban nemcsak magyar, hanem angol nyelven és a weboldalatoknak megfelelő stílusú ruhában fogadhatja a látogatóitokat.

Hol lehet ezt beállítani?
Egyszerűen, lépj be a saját IngyenHívó fiókodba, és az első oldal alján megtalálod a videókat. Segítségül itt a beállítás képernyőképe:

Hogyan teszteljem?
A videó kihelyezése után, a teszteléskor természetes, hogy csak egyszer játssza le böngészőtők a választott üdvözlést. Rendszerünk ugyanis úgy van beállítva, hogy a cache segítségével felismrerje, hogy az adott látogató már látta a videót. Ezzel elérjük azt, hogy a lehetőségre felhívjuk weboldalatok látogatóinak figyelmét, de nem leszünk túl zavaróak.

Ha mégis többször szeretnétek meghallgatni a videót, törölni kell gépeteken a cache-t, vagy érdemes egy másik böngészőt nyitni.

Érdemes a videót használni?
A bejegyzés végén elárulok egy titkot. Statisztikáink szerint, 5-10%-kal nagyobb az átlagos konverzió azokon az oldalakon, ahol használják a videót. Ezt valószínűleg sokan felismerték, mert több, mint 60%-a az IngyenHívó előfizetőknek használja ezt a funkciót.

Ígérem, néhány hónap múlva beszámolok arról is, hogy a fiatal videó-kollégina mennyire vonzza a látogatókat :)

 

Ha nincs még weboldaladon IngyenHívó, most kattints ide és aktiváld néhány perc alatt.