IngyenHívó idegen nyelve(ke)n

Az IngyenHívó idegen nyelvi változataival kapcsolatban általában a következő 4 kérdés merül fel:

1. Kell-e újabb előfizetés az idegen nyelvű IngyenHívó változatokhoz?
Nem kell, az alap előfizetés része, hogy bármilyen a szolgáltatásban létező idegen nyelvi változat aktiválható.

2. ‘Hogyan tudom beállítani az IngyenHívót az idegen nyelvű oldalaimon?’ merül fel azoknál a kérdés, akiknek weboldala nem csak a magyar közönségnek szól.

A beállítás végtelenül egyszerű. Lépj be az IngyenHívó fiókodba és az Elhelyezés menüpont elején kiválaszthatod, hogy a kód, amit az oldaldban el kell helyezned milyen nyelvű feliratokat jelentjtsen meg. 

A nyelvek azonosítója az utóbbi hónapokban került bele a szolgáltatásba. A hl=hu kód jelenti a magyar nyelvi változatot.

Ha a te weboldalad kódjában elhelyezett scriptben még nincs ilyen nyelvi azonosító, nem probléma, de érdemes lecseréni az új scriptre.

3. Milyen nyelvi változatok elérhetők?
Jelenleg a magyar nyelven kívül az alábbi nyelveken elérhető a weboldalak látogatóinak az IngyenHívó szolgáltatás:

  • német
  • francia
  • holland
  • dán
  • szlovák
  • román
  • angol

A lista folyamatosan bővül, ha itt fel nem sorolt nyelvre lenne szükséged, jelezd a marketing@ingyenhivo.hu email címen vagy hívd fel ügyfélszolgálatunkat ide kattintva ingyen.

Az idegen nyelvű változatoknál egységesen a GreenCaller logot használjuk.

4. Melyik weboldalon regisztráljak be, ha angol IngyenHívót szeretnék?
Magyar cégek minden esetben a ingyenhivo.hu oldalon regisztráljanak.

Azok viszont, akik külföldről, devizában szeretnék használni szolgáltatásunkat mindenképpen a greencaller.com regisztrációs felületét használják az első belépéshez, mert ott ki tudják választani a preferált pénznemet. Ha esetleg az angol nyelv nehézségeket okoz, a második belépés már történhet az ingyenhivo.hu oldalon is. Reméljük, ezzel segítjük a határon túli magyar vállalkozások adminisztrátorait.

A további ötleteket, kéréseket és kérdéseket szívesen látjuk itt a blogon, vagy az IngyenHívó weboldalán és a facebook oldalunkon keresztül.